Skip to main content

**Cooking As Easy As Snapping Of Fingers**



WE PROVIDE 20 MADE READY SPICE PRODUCTS HERITAGE COOKING ORTRADITIONAL ALSO MODERN COOKING MALAYSIAN TASTEIMMEDIATE SPICEHR BECOMES CHOICE BECAUSE IT VERY SIMPLE AND QUICK TO BE PREPARED,NEED NOT PEEL ONIONNEED NOT BE BE FRIED, HAVE FEELING THAT ISDELICIOUSNUTRITIOUS FOR HEALTH AND BLESSED BECAUSE MAY BE PROVIDED BY YOU YOURSELF.
PRICE A CUP And RM5.00 PACKET


(Heavy 200 grams to meal of 4-5 people)
INSTRUCTIONS FOR USE IN PREPAREVERY SIMPLE.. 10 completed minutes could be served...with his originality feeling still same...



CHOICE SPICE
~~~~~~~~~~~~
1.KARI CHICKEN And MEAT
2.MASAK SAUCE
3.MASAK Is RED
4.RENDANG CHICKEN MEAT
5.KARI FISH SEAFOOD
6.KARI CHICKEN
7.AYAM SAUTES SESAME
 8.PACERI NANAS
9.MASAM Is SWEET
10.ASAM Is HOT
11 AYAM PENYET 

12.KURMA
13.AYAM BAKAR
14.TOMYAM
15.SUP
16. SARAWAK .LAKSA
17.PERENCAH MEE FRY
18.REMPAH ARAB RICE
19 BRIYANI 
20.SERUNDING GINGER

PROMOTION WITH PURCHASE 5 SEPEKET's FREE BOX CHICKEN CURRY SPICE
EXPRESS MAIL COST Only RM 5.00 Only.
Connecting sms 01125004376 wassap to 0198668615 for question and booking.

Comments

Popular posts from this blog

11 Manfaat Rempah Ratus & Bahan Penyedap Makanan Semulajadi

Manfaat rempah ratus sebagai perasa dalam makanan tentunya membantu menaikkan aroma selainkan menambah kelazatan. Rempah seperti bunga cengkih, buah pelaga, kayu manis dan bahan perasa semulajadi seperti minyak zaitun, limau purut, serta cuka memang biasa di gunakan oleh masyarakat kita sebagai   penyedap masakan   dan penambah aroma hidangan. Credit

KELAS ONLINE (PJJ) SERBUK REMPAH, PES DAN KETAHANAN PES

  Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Semoga ALLAH memberikan kita kesihatan yang baik, dan semoga penyakit CONVIC 19 ni cepat lenyap di muka bumi ini dan kita semua dapat menjalani kehidupan kita seperti dulu lagi..aamiin Apa yang berlaku sekarang memang banyak memberi kesan dalam kehidupan kita seharian tetapi apa apa pun kehidupan kita perlu diteruskan. Allah tidak akan mengubah nasib KITA itu tanpa KITA berusaha mengubah nasib kita sendiri. Ok hari ini sheena nak tekankan tentang kelas PJJ PES DAN REMPAH. (dua kelas yang berbeza) dan ada kelas khas untuk mereka yang ingin mempelajari bagaimana nak membuat ketahanan pes TANPA pengawet. ini kelas yang berbeza kerana diluar sana banyak usahan yang mempunyai kepakaran dalam masakan Tapi tidak tahu bagaimana nak membuat pes mereka tahan lama tanpa pengawet dan bagaimana nak memasarkan produk mereka. (Nak tahu boleh je contact sheena tau) Kelas ini sheena adakan secara persendirian. Sheena ada membuat 3 kelas secara berasingan...

Premix oden, premix kerutok dan premux shellout

Assalamualaikum semua, selamat pagi.Hari ini sheena memperkenalkan premix keluaran inana. Mudah nak guna buka plastik dah boleh hidu keharumannya.   Semua premix ini boleh dipelbagaikan dan terpulang pada kepakaran anda sendiri tau.. Sheena masih buka kelas pjj serbuk, jadi pada yang berminat boleh whatsapp sheena di 0169724191